Wiitaseudun Energia pahoittelee tumman veden aiheuttamia ongelmia

17.6.2016 10.00

Verkostotöistä johtuen oli tummaa vettä liikenteessä hyvin laajalla alueella alkuviikosta Viitasaarella. Sakka irtosi ennakoivina huoltotoimenpiteinä suoritettujen putkiston korjauksen ja vesitornin pesun vuoksi aiheutuneista verkoston paine vaihteluista.

Putkistoista irronneen ja laajalle alueelle levinneen sakan vuoksi tulemme perustamaan kriittisen listan, joille tulemme ilmoittamaan aina, kun verkostossa on tarpeen tehdä töitä. Kyseisiä paikkoja ovat mm. ruokapaikat, sairaala, isännöitsijät, talonmiehet, kiinteistöpäälliköt, jne. Tällaisia paikkoja kehotamme ilmoittamaan puhelinnumerot ja sähköpostit asiakaspalvelu@wse.fi tai puh. 0400 733 311. Pyrimme myös kartoittamaan itsekin kyseiset kohteet.

Lisäksi kuka vaan voi tilata tiedotteet veden- ja lämmöntoimitusten katkoista matkapuhelimeen tai sähköpostiin. Häiriötiedote listaan liittyminen ja tilaus onnistuu Online-palvelun kautta ja palvelu on maksuton. Palvelun voit tilata myös asiakaspalvelumme kautta asiakaspalvelu@wse.fi tai puh. 0400 733 311.

Verkostoon pumpattavan veden laatua seurataan jatkuvasti ja kehittäviä toimenpiteitä suoritetaan. Tutkituilta ominaisuuksiltaan vesi täyttää talousvesiasetuksen mukaiset laatuvaatimukset ja –suositukset. Pumppausta on suunnattu ja jatkossa tullaan nopeutetulla tahdilla suuntaamaan sellaisille alueille, josta sakkaa ei enää kertyisi verkostoon. Myöskin uuden vedenottamon suunnitelmaa lähdetään viemään nopeutetulla aikataululla eteenpäin.

Olisimme voineet ilmoittaa asiasta ennakoivammin ja laajemmin. Valitettavasti kaikkia käyttäjiä tilannetiedotus ei tavoittanut ajoissa.

Pahoittelemme häiriötä! Käyttöpäällikkö WSE

Lisää ajankohtaisia