Asiakastiedote joulukuu 2018

27.12.2018 0.00

Hyvä Wiitaseudun Energian asiakas

Kuten uutisissa on kerrottu, Viitasaaren kaupunginhallitus päätti kokouksessaan 8.10.2018 myydä Wiitaseudun Energia Oy:n (WSE) koko osakekannan Jyväskylän Energia Oy:lle. Päätöksestä ei määräaikaan mennessä tehty valituksia, joten päätös sai lainvoiman ja osakekauppa toteutui 30.11.2018.

Jyväskylän Energian tavoitteena on jatkaa laadukkaiden ja luotettavien vesihuolto- ja kaukolämpöpalvelujen tuottamista Viitasaarella. Kaupan myötä WSE:n vesihuolto- ja kaukolämpöliiketoiminta saa käyttöönsä Jyväskylän Energian kattavan asiantuntijaosaamisen sekä monipuoliset resurssit, jotka mm. mahdollistavat mittavien investointien tehokkaan läpiviennin. Vastuut siirtyivät Jyväskylän Energian hoidettavaksi 1.12.2018 lukien. Samalla päivämäärällä WSE:n toimitusjohtajan tehtävissä (oto.) aloitti Jyväskylän Energian verkkojohtaja Kari Kautto.

Sopimukset säilyvät ennallaan

Sinulle WSE:n kaukolämpö- tai vesiasiakkaana ei toistaiseksi tule muutoksia voimassaoleviin sopimuksiin. Myös laskutusvälit säilyvät ennallaan. Palvelu- ja häiriötiedotteiden tilaaminen onnistuu edelleen Online-palvelukanavan kautta.

Muutoksia asiakaspalvelupisteessä

WSE:n asiakaspalvelupisteen vuokrasopimus Porthanintie 2:ssa päättyy helmikuussa, mikä aiheuttaa muutoksia palveluaikoihin. Vuoden vaihteen jälkeen asiakaspalvelupiste on avoinna 18.2. saakka maanantaisin kello 9–13. Sen jälkeen palvelupiste sulkee ovensa.

19.2. alkaen asiakaspalvelun tavoittaa 
- puhelimitse numerosta 0400 733 311 maanantaista perjantaihin klo 9–15, sekä
- sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@wse.fi

WSE:n asiakaspalvelun ja henkilökunnan yhteystiedot (puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet) säilyvät toistaiseksi ennallaan.

Seuraa WSE:n verkkosivujen ajankohtaisia tiedotteita

Käytämme tiedottamiseen WSE:n verkkosivuja, jossa tulemme kertomaan ajankohtaisista asioista, esimerkiksi vesimittaritarkistuksista. Seuraa siis ajankohtaisia uutisia osoitteessa www.wse.fi.

Tervetuloa asiakastilaisuuteen 10.1.2019

Jyväskylän Energia järjestää kaikille WSE:n asiakkaille avoimen asiakastilaisuuden torstaina 10.1.2019 klo 18–20 Viitasaaren kaupungintalon valtuustosalissa, os. Keskitie 10. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.30. Ilmoittauduthan tilaisuuteen ennakkoon viimeistään maanantaina 7.1. assistentit@jenergia.fi tai p. 040 661 3084.

Lämpimästi tervetuloa!

Jyväskylän Energia -yhtiöt
www.jyvaskylanenergia.fi

Lisää ajankohtaisia