WSE saneeraa vesi- ja kaukolämpöverkostoja kevään ja kesän aikana

6.5.2019 7.00

Kesä tuo tullessaan vesijohtoverkoston huoltotöitä, jotka saattavat aiheuttaa haittaa asiakkaille. Toukokuussa käynnistyvät vesijohtoverkoston korjaus- ja huoltotyöt Isoaholla. Kesä- heinä- ja elokuussa vesijohtoverkostoa huolletaan Viitasaaren taajamassa keskustan, Isoahon ja Kurkelan alueilla. Korjauksia näillä alueilla tehdään pitkin kesää.

Isoahontiellä joudutaan ohjaamaan jalankulkua ja pyöräilyä (sekä mahdollisesti lyhyiden yökatkojen aikana myös autoliikennettä) kiertotien kautta. Autoilijoita, jalankulkijoita ja pyöräilijöitä pyydetään noudattamaan varovaisuutta työmaan läheisyydessä liikkuessa.

Työmaiden aiheuttamista vedenjakelun katkoista tiedotetaan aluekohtaisesti tarkemmin.

Veden virtaussuunnan muutosten takia vesi voi vesikatkon jälkeen samentua tai vesi voi olla hetkellisesti tummaa. Samentumahaitat menevät yleensä ohi vettä juoksuttamalla. Epätavallisen makuista, hajuista tai väristä vettä ei kuitenkaan tule käyttää talousvetenä.

Kaukolämpöverkoston korjauksia tehdään kesän aikana Hakakujalla ja kesä-, heinä- sekä elokuun aikana pienempiä korjauksia muuallakin lämpöverkossa.

Pahoittelemme työmaista aiheutuva haittaa.

WSE 24h-päivystys palvelee numerossa 0400 152 966

Lisää ajankohtaisia