Tietoa muuttajalle

 

Kaukolämpöliittymän siirto

Lämpösopimus ei siirry automaattisesti kiinteistön luovutuksen yhteydessä, vaan siitä pitää tehdä erillinen siirtosopimus. Lämpösopimuksen siirron voi ilmoittaa alla olevalla sopimuslomakkeella. Siirtosopimus toimitetaan Wiitaseudun Energialle kolmena kappaleena sekä siirron antajan että siirron saajan allekirjoituksin.

Kaukolämpöliittymän siirtosopimus

Vesi- ja jätevesiliittymän siirto

Vesi- ja jätevesiliittymä ei siirry automaattisesti kiinteistön luovutuksen yhteydessä, vaan siitä pitää tehdä erillinen siirtosopimus. Vesi- ja jätevesiliittymän siirron voi ilmoittaa alla olevalla sopimuslomakkeella. Siirtosopimus toimitetaan Wiitaseudun Energialle kolmena kappaleena sekä siirron antajan että siirron saajan allekirjoituksin.

Vesi- jätevesiliittymän siirtosopimus

Laskutustietojen muuttaminen/vuokralainen maksajaksi

Laskutusosoitteen muutoksen voi ilmoittaa alla olevalla lomakkeella. Mikäli lasku osoitetaan vuokralaiselle, se ei poista liittymissopimuksen mukaisia asiakkaan ja Wiitaseudun Energian velvoitteita ja vastuita. Veden osalta vuokralaiselle muodostuu käyttösopimus. Osoitteenmuutoslomakkeen voit toimittaa täytettynä myös sähköpostitse osoitteeseen .

Laskutusosoitteen muutos

Yhteystiedot

Lähetä muuttoon liittyvät sopimukset ja ilmoitukset Wiitaseudun Energian toimistolle Viitasaaren kaupungintalolle osoitteeseen

Wiitaseudun Energia Oy
Keskitie 10
44500 Viitasaari