Tietoa muuttajalle

 

Kaukolämpöliittymän siirto

Lämpösopimus ei siirry automaattisesti kiinteistön luovutuksen yhteydessä, vaan siitä pitää tehdä erillinen siirtosopimus. Lämpösopimuksen siirron voi ilmoittaa alla olevalla sopimuslomakkeella. Siirtosopimus toimitetaan Wiitaseudun Energialle kolmena kappaleena sekä siirron antajan että siirron saajan allekirjoituksin.


Kaukolämpöliittymän siirtosopimus

 
Vesi- ja jätevesiliittymän siirto

Vesi- ja jätevesiliittymä ei siirry automaattisesti kiinteistön luovutuksen yhteydessä, vaan siitä pitää tehdä erillinen siirtosopimus. Vesi- ja jätevesiliittymän siirron voi ilmoittaa alla olevalla sopimuslomakkeella. Siirtosopimus toimitetaan Wiitaseudun Energialle kolmena kappaleena sekä siirron antajan että siirron saajan allekirjoituksin.


Vesi- ja jätevesiliittymän siirtosopimus

Veden käyttösopimus kiinteistön haltijalle/vuokralaiselle

Veden käyttösopimus voidaan tehdä kiinteistön haltijalle liittymän omistajan kirjallisella suostumuksella. Suostumuslomakkeen pystyt tulostamaan alta. Täytetty ja allekirjoitettu lomake tulee toimittaa joko skannattuna tai paperiversiona asiakaspalveluumme.

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu (at) wse.fi  

Postiosoite: Wiitaseudun Energia Oy, c/o Jyväskylän Energia Oy
PL 4, 40101 Jyväskylä

Suostumus veden käyttösopimuksen solmimiseen kiinteistön haltijalle

Laskutustietojen muuttaminen

Laskutusosoitteen muutoksen voi ilmoittaa alla olevalla lomakkeella.  Osoitteenmuutoslomakkeen voit toimittaa täytettynä myös sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu (at) wse.fi.


Laskutusosoitteen muutos

Yhteystiedot

Lähetä muuttoon liittyvät sopimukset ja ilmoitukset osoitteeseen

Wiitaseudun Energia Oy
c/o Jyväskylän Energia Oy

PL 4
40101 Jyväskylä